Bedrijfsfestival met foodtrucks

Bedrijfsfestival op je eigen terrein

Ontdek de vele voordelen van het organiseren van een bedrijfsfestival op je eigen terrein! Bij WinterFoodFestival zorgen we ervoor dat jouw collega’s informeel kunnen genieten van de lekkerste streetfoodklassiekers en verfrissende drankjes. Of het nu gaat om sappige gourmetburgers, smaakvolle Indiase curry’s, heerlijke pasta pizza’s of verrukkelijke vegetarische gerechten, wij bieden een breed scala aan smaakvolle opties.

Een bedrijfsfestival is de ideale manier om een personeelsfeest te vieren, en dit kunnen wij verzorgen op jouw eigen terrein. Of het nu binnen of buiten plaatsvindt, wij passen de aankleding uiteraard aan aan de winterse sfeer. Bij WinterFoodFestival werken we veel met foodtrucks en mobiele keukens, die op elke locatie kunnen worden ingezet. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je het festival precies kunt organiseren zoals jij dat wilt.

Een bedrijfsfestival leent zich uitstekend voor het werken met gespecialiseerde foodtrucks. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke winterse BBQ of versgebakken pizza’s uit een houtoven. Bij Winter Food Festival werken we samen met het grootste online platform voor foodtrucks, ToetToetFood, waar we toegang hebben tot een netwerk van maar liefst 500 foodtrucks. Zo kunnen we altijd de perfecte selectie van foodtrucks samenstellen om aan jouw wensen te voldoen.

In België zijn we inmiddels de grootste online aanbieder van foodtrucks, met een aanbod van meer dan 400 foodtrucks. Hierbij kun je ook daar genieten van de lekkerste gerechten. Of je nu in Nederland of België bent, wij ontzorgen je volledig bij het organiseren van jouw bedrijfsfestival.

Benieuwd naar wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. We staan klaar om jouw bedrijfsfestival tot een succes te maken met heerlijk eten, een gezellige sfeer en onvergetelijke herinneringen!