Een kerstborrel

Denk je eraan om een kerstborrel te organiseren voor je collega’s? Laat ons je kerstborrel organiseren! Gezellig met je collega’s het jaar afsluiten onder het genot van een lekker drankje en een hapje. Het is natuurlijk ook mogelijk om een volwaardige maaltijd te serveren op je borrel! Alles is mogelijk, wij werken samen met diverse winterse foodtrucks die met liefde iets heerlijks serveren op je borrel. Denk je misschien aan een winter BBQ? Ook die kunnen we voor jullie verzorgen.

Wat mag je van ons verwachten als je je kerstborrel bij ons boekt?

 • Wij verzorgen alle drinks voor jouw kerstborrel. Er zijn verschillende mogelijkheden: wijn, fris , bier, maar ook glühwein, warme chocolademelk of lekkere speciaal biertjes! 
 • Een lekker hapje voor jouw gasten, je kan zelf bepalen wat voor gerechten jij aan je gasten wilt serveren. Als je meer wilt weten over met welke foodtrucks wij werken neem dan eens een kijkje op ToetToetFood.
 • Een aankleding waardoor de kerstsfeer zeker weten tot leven komt! Ook tafels en banken kunnen wij voor je regelen. 
 • Gaat het regenen en is de kerstborrel buiten? Geen zorgen, wij regelen ook een overkapping voor je (tegen meerprijs)
Wil je onbezorgd genieten van de kerstborrel? Laat ons de organisatie op ons nemen en we maken er een onvergetelijk kerstfeest van!
Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Of doe een aanvraag via het aanvraagformulier
 
Voorwaarden boeken van een Winterfestival:
 •  Mininmaal 100 gasten
 • Prijs vanaf €50,- per persoon 
 • Populaire data in 2022 waarbij we minimaal 150 gasten rekenen:
  Donderdag 8 & Vrijdag 9 december
  Donderdag 15 & Vrijdag 16 december 
  Woensdag 21 & Donderdag 22 december
 
kerstborrel op kantoor onder een tent