Een kerstborrel

Denk je eraan om een kerstborrel te organiseren voor je collega’s? Laat ons je kerstborrel organiseren! Gezellig met je collega’s het jaar afsluiten onder het genot van een lekker drankje en een hapje. Het is natuurlijk ook mogelijk om een volwaardige maaltijd te serveren op je borrel! Alles is mogelijk, wij werken samen met diverse winterse foodtrucks die met liefde iets heerlijks serveren op je borrel. Denk je misschien aan een winter BBQ? Ook die kunnen we voor jullie verzorgen.

Wat mag je van ons verwachten als je je kerstborrel bij ons boekt?

  • Wij verzorgen alle drinks voor jouw kerstborrel. Er zijn verschillende mogelijkheden: wijn, fris , bier, maar ook gl├╝hwein, warme chocolademelk of lekkere speciaal biertjes! 
  • Een lekker hapje voor jouw gasten, je kan zelf bepalen wat voor gerechten jij aan je gasten wilt serveren. Als je meer wilt weten over met welke foodtrucks wij werken neem dan eens een kijkje op ToetToetFood.
  • Een aankleding waardoor de kerstsfeer zeker weten tot leven komt! Ook tafels en banken kunnen wij voor je regelen. 
  • Gaat het regenen en is de kerstborrel buiten? Geen zorgen, wij regelen ook een overkapping voor je. 
Wil je onbezorgd genieten van de kerstborrel? Laat ons de organisatie op ons nemen en we maken er een onvergetelijk kerstfeest van!
Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Of doe een aanvraag via het aanvraagformulier
 
Door de coronacrisis is het lastig geworden om een event te organiseren zoals een kerstborrel. Ben je dus opzoek naar een coronaproof alternatief voor de kerstborrel van 2020? Dan zijn onze dinerboxen een leuk en lekker alternatief.  Op deze manier kan je je collega’s op een originele en smakelijke manier bedanken voor hun inzet. Organiseer een kerst drive-thru om de dinerboxen of kerstpakketten feestelijk uit te delen met alles erop en eraan.
kerstborrel op kantoor onder een tent