Nieuwjaar Drive Thru

Normaalgesproken luiden we het nieuwe jaar in met een gezellige nieuwjaarsborrel. Dit is hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en de plannen te presenteren voor het nieuwe jaar. Dit onder genot van een lekker hapje en een glas bubbels. Dit jaar is het niet mogelijk om een nieuwjaarsborrel te organiseren zoals wij hem normaal gesproken kennen. Veel bedrijven hadden in december een leuk alternatief bedacht voor de kerstborrel, maar door de nieuwe maatregelen waarin Nederland in lockdown zit konden ook deze plannen niet doorgaan.  Juist in deze tijd is het belangrijk om je collega’s te blijven motiveren en verbinden nu we allemaal thuiswerken. Als vervanging van de nieuwjaarsborrel is er nu een alternatief, namelijk de nieuwjaar drive thru.

De nieuwjaar drive thru is het coronaproof alternatief voor de nieuwjaarsborrel. In feestelijke sferen luidt je het nieuwe jaar in, maar dan vanuit je eigen auto.  ToetToetFood biedt een standaard drive thru pakket aan.

De Nieuwjaar Drive Thru

ToetToetFood creëert samen met jullie op het bedrijventerrein een Drive Thru in wintersferen. Dit organiseren we bijvoorbeeld op jullie parkeerterrein, magazijn of in een grote loods. Het kan in vele ruimtes worden neergezet, als jullie medewerkers er maar met de auto of fiets doorheen kunnen rijden. 

Tijdens de Drive Thru rijden de bezoekers langs vier uitgiftepunten waar ze kunnen genieten van een glaasje bubbels, een broodje bal en bitterballen, met er als kers op de taart: een cadeau, georganiseerd door het management. De gehele Drive Thru wordt aangekleed in een winterthema, met onder andere kerstbomen, sfeerverlichting en hosts in kersttruien en kerstmutsen. Op deze manier sluiten jullie het jaar toch feestelijk af met een origineel event voor alle harde werkers.

Voorwaarden

De Nieuwjaar Drive Thru wordt georganiseerd door ToetToetFood. Hierbij zorgen wij voor de sfeer en de culinaire happen. De cadeaus moeten door het bedrijf zelf geregeld worden. Daarnaast zullen een aantal collega’s moeten helpen met het uitgeven van de happen en drankjes. Het personeel van ToetToetFood zet ze voor jullie klaar, en de ondersteunende collega’s delen uit. Easy, en wel zo gezellig!

De voorwaarden:

 • De Drive Thru is alleen mogelijk voor minimaal 100 gasten.
 • ToettoetFood verzorgt het hele pakket: aankleding, eten en drankjes. Het is niet mogelijk om enkel aankleding of andere onderdelen enkel af te nemen. Wil je alleen eten of drinken afnemen zonder Drive Thru, boek dan zelfstandige foodtruck via toettoetfood.nl
 • Wil je meer weten, of heb je vragen? Kijk op onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen over onze Drive Thru’s.

Het standaard pakket

Hoe ziet zo’n Kerst Drive Thru eruit, en wat krijg je voor terug? Ons pakket ziet er als volgt uit: 

Eten en Drinken

 • Glaasje bubbels (alcoholvij)
 • Broodje bal gehakt (ook vega)
 • Bitterballen (ook vega)

Aankleding en materiaal

 • 1x een Foodtruck met aankleding
 • 3x een Kerststal of Koek en Zopie kraam met aankleding
 • Sfeerverlichting en olievaten met houten palen
 • Kerstbomen met verlichting langs de route
 • Diverse kerst aankleding
 • 2x tenten 
 • Kerstmuziek

Personeel & Transport

 • Personeel in kerstoutfit voor voorbereiding van gerechten
 • We gaan uit van 3 tot 4 uur service op locatie en 5 uur op- en afbouw in totaal

Prijs per persoon: vanaf €40,- per persoonOfferte opvragen? Stuur een mail naar info@toettoetfood.nl of bel naar 010-2614199.

Trakteer je collega's op oliebollen met een nieuwjaar drive thru.

Andere mogelijkheden

Toch op zoek naar iets anders dan een drive thru? Kijk dan eens naar onze oliebollen foodtruck met warme chocolademelk om toch je collega’s te verwennen met iets lekkers. Serveer je liever een ander gerecht aan je gasten? Op onze site vindt je een ruim aanbod van foodtrucks met de lekkerste gerechten voor jouw gasten.