Nieuwjaarsborrel

Welkom bij WinterFoodFestival – Dé plek voor jouw onvergetelijke nieuwjaarsborrel!

Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een gezellige nieuwjaarsborrel met jouw collega’s. Bij WinterFoodFestival begrijpen we hoe belangrijk het is om het nieuwe jaar goed te beginnen, en daarom helpen we je graag bij de organisatie van deze bijzondere gelegenheid.

 

Wat bieden wij voor jouw nieuwjaarsborrel?

Bij WinterFoodFestival zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu een heerlijk hapje wilt serveren of een feestelijk glas bubbels wilt aanbieden, wij regelen het voor je! Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle oliebollen foodtruck met warme chocolademelk, hartige flammkuchen of smakelijke hotdogs. Onze ruime selectie aan foodtrucks biedt een breed scala aan gerechten waaruit je kunt kiezen. Je kunt zelf bepalen of je de borrel binnen of buiten wilt organiseren. Of het nu in een knusse kantine of bedrijfsruimte is, of juist buiten met een tent en een gezellige vuurkorf, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Wat dacht je van een uniek evenement voor jouw bedrijf?

WinterFoodFestival biedt ook de mogelijkheid om samen met jou een speciale nieuwjaarsborrel te creëren op jullie eigen bedrijventerrein. Stel je voor: een sfeervolle winterse setting op jullie parkeerterrein, magazijn of in een grote loods. 

Tijdens de nieuwjaarsborrel worden jouw bezoekers verwend bij diverse foodtrucks waar ze bijvoorbeeld kunnen genieten van een feestelijk glas bubbels, heerlijke broodjes gehaktbal en verrukkelijke bitterballen. Als kers op de taart krijgen ze een cadeau, georganiseerd door het management. De gehele nieuwjaarsborrel wordt omgetoverd in een betoverend winterthema met sfeerverlichting en prachtige winterdecoraties. Op deze manier sluiten jullie het jaar feestelijk af en bedanken jullie alle harde werkers op een originele manier.

Voorwaarden

Bij WinterFoodFestival staan we garant voor de sfeer en de culinaire hoogstandjes tijdens de nieuwjaarsborrel. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het regelen van de cadeaus. Ons personeel zet alles voor jullie klaar, terwijl jullie collega’s genieten van het feest. Zo wordt het niet alleen makkelijk, maar ook gezellig!

Enkele voorwaarden om rekening mee te houden:

 • De nieuwjaarsborrel is mogelijk vanaf 100 gasten.
 • WinterFoodFestival verzorgt het complete pakket, inclusief aankleding, eten en drankjes. Het is niet mogelijk om alleen de aankleding of andere onderdelen af te nemen. Wil je alleen eten of drinken bestellen? Dan kun je een zelfstandige foodtruck boeken via onze website.

Het standaard pakket

Ons standaard pakket voor de nieuwjaarsborrel ziet er als volgt uit:

Eten en Drinken

 • Feestelijk glaasje bubbels (alcoholvrij)
 • Heerlijke broodjes gehaktbal (ook vegetarisch verkrijgbaar)
 • Verrukkelijke bitterballen (ook vegetarisch verkrijgbaar)

Aankleding en materiaal

 • 1x Foodtruck met passende aankleding
 • 3x Kerststal of Koek en Zopie kraam met bijpassende aankleding
 • Sfeerverlichting en gezellige olievaten met houten palen
 • Kerstbomen met sfeervolle verlichting langs de route
 • Diverse winterse decoraties
 • 2x Tenten
 • Kerstmuziek

Personeel en transport

 • Personeel in feestelijke kerstoutfits voor de voorbereiding van gerechten
 • We gaan uit van 3 tot 4 uur service op locatie en in totaal 5 uur voor op- en afbouw

De prijs voor dit pakket is vanaf €40,- per persoon.

Wil je een offerte aanvragen of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@winterfoodfestival.nl of bel naar 010-2614199.

WinterFoodFestival staat klaar om jouw nieuwjaarsborrel onvergetelijk te maken. Wij kijken uit naar een feestelijke start van het nieuwe jaar samen met jouw bedrijf!