Oktoberfest voor bedrijven

Oktoberfest voor bedrijven

Haal je dirndl en lederhosen maar uit de kast! Deze outfit heb je nodig om samen met je collega’s volle bierpullen tegen elkaar aan te knallen en Oktoberfest te vieren! Wij bieden je de mogelijkheid om een Oktoberfest te organiseren als bedrijfsfeest. Oktoberfest voor bedrijven kun je het hele jaar organiseren!

Pullen, Bratwurst en Schlagermuziek in diverse vormen en maten en alles naar jullie eigen smaak en wensen.
Standaard nemen we biertafels, Duitse gerechten en drankjes mee. Uiteraard kunnen we de volledige organisatie voor jullie verzorgen.

Wat mag je verwachten als je je Oktoberfest boekt bij ToetToetFood/Winter Food Festival:

  • Een stoere bar met een assortiment van bier, fris en wijn (en glühwein natuurlijk!).
    Bij een Oktoberfest voor bedrijven horen ook pullen. We verzorgen op aanvraag ook speciaal bier!
  • Aankleding om jouw bedrijfsterrein volledig in Duits Oktoberfest sferen om te toveren. Daarnaast voldoende statafels en bierbanken met een Beierse look.
  • Authentieke Duitse lekkernijen zoals bratwurst, pretzels en flammkuchen. Kijk eens naar onze winterse foodtrucks
  • We maken een all-in prijs voor het hele pakket. Je hebt nergens omkijken naar.

Foto Impressie

Ben je benieuwd hoe wij je Oktoberfest organiseren op je eigen bedrijfsterrein? Neem dan contact op met ons via: info@winterfoodfestival.nl, 010-2614199 of via door je gegevens in te vullen op het aanvraagformulier.

Wist je overigens dat Oktoberfest officieel in September wordt gevierd?

Het Oktoberfest (Duits voor oktoberfeest) is een jaarlijks volksfeest in Duitsland (Munchen). Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober.

oktoberfest op de zaak