Oktoberfest voor bedrijven met foodtrucks

Oktoberfest voor bedrijven

Organiseer een onvergetelijk Oktoberfest bedrijfsfeest met foodtrucks!

Trek je dirndl en lederhosen maar uit de kast, want het is tijd om samen met je collega’s volle bierpullen tegen elkaar aan te knallen en het Oktoberfest te vieren! Bij Winter Food Festival bieden wij je de mogelijkheid om een spectaculair Oktoberfest te organiseren als bedrijfsevenement, en dat kan het hele jaar door!

Bij ons kun je rekenen op een authentieke Oktoberfest-ervaring, met pullen, Bratwurst, en Schlagermuziek in allerlei vormen en maten, allemaal afgestemd op jullie smaak en wensen. Wij zorgen voor biertafels, Duitse gerechten en drankjes, en kunnen zelfs de volledige organisatie voor jullie verzorgen.

Wat kun je verwachten als je jouw Oktoberfest boekt bij Winter Food Festival:

  • Een stoere bar met een breed assortiment aan bier, frisdrank en wijn (en natuurlijk ook glühwein!).
  • Bij een Oktoberfest voor bedrijven horen natuurlijk bierpullen. Op verzoek kunnen we zelfs speciaal bier regelen!
  • Aankleding om jullie bedrijfsterrein volledig om te toveren in de sfeer van het Duitse Oktoberfest. Daarnaast zorgen we voor voldoende statafels en bierbanken met een Beierse uitstraling.
  • Geniet van authentieke Duitse lekkernijen zoals bratwurst, pretzels en flammkuchen, rechtstreeks uit onze winterse foodtrucks.
  • Wij bieden een all-in prijs voor het gehele pakket, zodat je nergens meer naar hoeft om te kijken.

Ben je benieuwd hoe wij jouw Oktoberfest kunnen organiseren op je eigen bedrijfsterrein? Neem dan contact met ons op via info@winterfoodfestival.nl, bel naar 010-2614199, of vul het aanvraagformulier in op onze website.

Bekijk tevens de sfeerimpressie!

Wist je overigens dat Oktoberfest officieel in September wordt gevierd?

Wist je trouwens dat het Oktoberfest officieel in september wordt gevierd? Het is een jaarlijks volksfeest in Duitsland (München), dat geldt als het grootste bierfestival ter wereld en jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen wordt bezocht. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober.

Oktoberfest op de zaak met lekkere curry worst