Oliebollen foodtruck op kantoor

December is dé feestmaand van het jaar en dat wordt dan ook gevierd! Champagne, heerlijk eten, cadeautjes en natuurlijk oliebollen om het nieuwe jaar in te gaan. Nu kun je in de rij gaan staan bij de oliebollenkraam, maar hoe leuk is het om deze heerlijke deegbal uit een fantastische foodtruck te laten serveren? Een foodtruck met oliebollen brengt sfeer met zich mee, is een eyecatcher, geweldige aankleding en het is ook nog eens heel erg leuk en uniek! ToetToetFood biedt vrijwel alle mogelijke gerechten en drankjes aan vanuit een mobiele keuken en zo ook de welbekende oliebollen! 

De oliebollen worden niet vers bereid op locatie, maar dagvers meegebracht. Zowel in Nederland als België zijn er nog weinig trucks met een aanbod van oliebollen, vandaar dat wij het graag voor jou regelen!

Prijzen en mogelijkheden

Wanneer je graag een foodtruck zou willen met oliebollen, dan moet je rekening houden met een minimale omzetgarantie van €1440,- exclusief BTW. Bij dit bedrag zit de huur van de truck, het personeel en de gerechten en/of dranken inbegrepen. Transport rekenen we los.

De prijsopbouw:

>1 X Oliebol
>1 X Warme choco met slagroom
(minimale afname 200)

Er komen ook een aantal vaste kosten bij kijken:

  • De huur van de foodtruck: €375,- excl. 21% BTW.
  • Voor binnen locaties hebben we een losse verrijdbare bar: €150,- excl. 21% BTW.
  • Personeelskosten op basis van 1,5 uur service + 1 uur op- en 1/2 uur afbouw: €165,- excl. 21% BTW.
    -> Extra wachturen zijn €55,- per uur
  • Transportkosten: €0,50 excl. 21% BTW per gereden kilometer. We rekenen vanaf Berkel en Rodenrijs.
Rekenvoorbeeld op basis van 200 gasten:
Oliebol + Warme choco ->200 x €4,50 = €900
Huur truck ->€375,-
Personeelskosten->€165,-
Transport: Op nacalculatie
->>Totaal: €1440,- ex btw

Alleen oliebollen doen we niet.

Andere opties om toe te voegen: 

Het is ook mogelijk om Glühwein te serveren voor €3.50,- excl. 21% BTW p.p. (minimale afname 75 van stuks). Of serveer een worstenbroodje als extra lekkernij (ook vegetarisch of halal mogelijk) voor €2.50 excl. 9% BTW p.p. (minimale afname van 75 stuks). 

Wij helpen je graag met het jaar op een gezellige en lekkere manier af te sluiten! Wil je meer weten over een oliebollen foodtruck op locatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@winterfoodfestival.nl of bel naar 010-2614199 . Je kan natuurlijk ook het  aanvraagformulier invullen als je er al uit bent! 

oliebollen met poedersuiker om uit te delen