Oliebollen foodtruck op kantoor

December is dé feestmaand van het jaar en dat wordt dan ook gevierd! Champagne, heerlijk eten, cadeautjes en natuurlijk oliebollen om het nieuwe jaar in te gaan. Nu kun je in de rij gaan staan bij de oliebollenkraam, maar hoe leuk is het om deze heerlijke deegbal uit een fantastische foodtruck te laten serveren? Een foodtruck met oliebollen brengt sfeer met zich mee, is een eyecatcher, geweldige aankleding en het is ook nog eens heel erg leuk en uniek! ToetToetFood biedt vrijwel alle mogelijke gerechten en drankjes aan vanuit een mobiele keuken en zo ook de welbekende oliebollen! 

De oliebollen worden niet vers bereid op locatie, maar dagvers meegebracht. Zowel in Nederland als België zijn er nog weinig trucks met een aanbod van oliebollen, vandaar dat wij het graag voor jou regelen!

Prijzen en mogelijkheden

Wanneer je graag een foodtruck zou willen met oliebollen, dan moet je rekening houden met een minimale omzetgarantie van €1000,- exclusief BTW. Bij dit bedrag zit de huur van de truck, het personeel en de gerechten en/of dranken inbegrepen. 

Wij bieden drie pakketten aan: 

Pakket Medium (100 personen) vanaf €5,25 p.p.

>1 X OLIEBOL
>1 X WARME CHOCO MET SLAGROOM 

Pakket Large (150 personen) vanaf €4,25 p.p.

>1 X OLIEBOL 
>1 X WARME CHOCO MET SLAGROOM

Pakket X-Large (200 personen) vanaf €4 p.p.

>1 X OLIEBOL 
>1 X WARME CHOCO MET SLAGROOM

Er komen ook een aantal vaste kosten bij kijken:

  • De huur van de foodtruck: €275,- excl. 21% BTW.
  • Voor binnen locaties hebben we een losse verrijdbare bar: €150,- excl. 21% BTW.
  • Personeelskosten op basis van 1,5 uur service + 1 uur op- en 1/2 uur afbouw: €150,- excl. 21% BTW.
  • Transportkosten: €0,50 excl. 21% BTW per gereden kilometer. 

Andere opties om te serveren: 

Het is ook mogelijk om Glühwein te serveren voor €2,25 excl. 21% BTW p.p. (minimale afname 50 van stuks). Of serveer een worstenbroodje als extra lekkernij (ook vegetarisch of halal mogelijk) voor €2,25 excl. 9% BTW p.p. (minimale afname van 50 stuks). 

Wij helpen je graag met het jaar op een gezellige en lekkere manier af te sluiten! Wil je meer weten over een oliebollen foodtruck op locatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@winterfoodfestival.nl of bel naar 010-2614199 . Je kan natuurlijk ook het  aanvraagformulier invullen als je er al uit bent! 

Opzoek naar een coronaproof alternatief om je collega’s toch te trakteren ? Dan zijn onze dinerboxen een leuk en lekker alternatief. Hiermee kan iedereen thuis de lekkerste gerechten maken en genieten van een thuisdiner ervaring. Maak de ervaring compleet met leuke extra’s om de box te personaliseren. Bijvoorbeeld met een (menu)kaart, een kookshow of een wijnarrangement. Zo maken we er een smakelijke en onvergetelijke ervaring van voor thuis! 

oliebollen met poedersuiker om uit te delen