Sinterklaas

Sinterklaas op kantoor vieren? Dat kunnen wij ook voor je regelen! Met onze rode truck komen wij langs op locatie om personeel en kinderen te verrassen. Pieten kunnen pepernoten en snoepgoed uitdelen aan kinderen en personeel. Het is natuurlijk ook mogelijk om cadeautjes uit te laten delen aan kinderen door onze pieten. Of een heerlijke chocoladeletter kan natuurlijk ook uitgedeeld worden! Sinterklaas kan ook aanwezig zijn om de kinderen te verassen vanuit zijn rode sinterklaas truck. Een originele en verrassende opkomst van sinterklaas dit jaar met sint die in een foodtruck komt! 

Pepernoten en snoepgoed zijn natuurlijk altijd lekker om van te snoepen, maar ook een ander hapje of volwaardige maaltijd kunnen wij voor je regelen als je dit jaar wilt uitpakken met sinterklaas. Verwen je gasten dit jaar goed met een winterse foodtruck. Of kijk op onze site voor het gehele aanbod van foodtrucks

Wat mag je verwachten van ons tijdens een sinterklaas bezoek?

  • Wij verrassen jouw gasten met een rode truck op je eigen terrein. 
  • Er zijn vrolijke pieten mee met roetvegen of in regenboog kleurtjes.
  • Onze pieten delen snoepgoed uit aan de kinderen.
  • Een sinterklaas die de kinderen verrast en toe zal spreken. 
  • Eventueel kunnen er ook cadeautjes uitgedeeld worden door onze pieten.
  • Het is natuurlijk eventueel ook nog mogelijk om een lekker hapje en/of drankje te serveren aan je gasten tijdens het bezoek.

Wil jij een origineel sinterklaasfeest dit jaar? Laat sinterklaas en zijn pieten dan komen in een rode originele foodtruck!  Doe gelijk een aanvraag via ons aanvraagformulier. Heb je vragen over het sinterklaasfeest ? Neem dan gerust contact met ons op! 

Ook nog op zoek naar een originele invulling van je kerstviering? Het organiseren van een kerstborrel wordt dit jaar iets lastiger door de corona maatregelen.  Wil je toch op een verantwoorde manier je werknemers bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar? Dan zijn onze dinerboxen een leuk en lekker alternatief. Hiermee kan iedereen thuis genieten van de lekkerste streetfood gerechten of een feestelijk drie gangen diner. De boxen zijn te personaliseren met leuke extra’s voor een complete thuisdiner ervaring. Zo wordt kerst toch nog bijzonder en smakelijk! Neem contact met ons op over de mogelijkheden of neem een kijkje in onze webshop.

wij komen graag met onze pieten truck pepernoten uitdelen op kantoor