Winterfestival

Organiseer een unieke kerstborrel voor jouw bedrijf met WinterFoodFestival!

Op zoek naar een origineel alternatief voor jullie traditionele kerstborrel? Bij WinterFoodFestival presenteren we je nu een bijzonder concept: de Kerstborrel met foodtrucks! Geef je collega’s op een unieke manier een blijk van waardering voor het afgelopen jaar en verras ze met een feestelijke ervaring inclusief kerstcadeaus.

Met ToetToetFood creëren we een sfeervolle kerstborrel op het bedrijventerrein. Of het nu op jullie parkeerterrein, in het magazijn of in een grote loods is, we kunnen het op diverse locaties realiseren. Tijdens de borrel kunnen gasten bijvoorbeeld genieten van een vers broodje rookworst, een winterse soep, warme chocolademelk of glühwein vanuit de foodtrucks. Als kers op de taart worden de kerstcadeaus verzorgd door het management. Het gehele evenement wordt aangekleed in kerstthema, inclusief kerstbomen, sfeerverlichting en hosts gekleed in kersttruien en kerstmutsen. Zo sluiten jullie het jaar feestelijk af met een originele kerstborrel voor alle hardwerkende medewerkers.

De kerst borrel

De kerstborrel wordt georganiseerd door ToetToetFood, waarbij wij zorgen voor de sfeer en culinaire hapjes. Het bedrijf dient zelf de kerstcadeaus te regelen. Daarnaast is het nodig dat een aantal collega’s helpt bij het uitgeven van de hapjes en drankjes. Ons personeel zet alles klaar, en de ondersteunende collega’s kunnen de gasten bedienen. Zo maken we het niet alleen makkelijk, maar ook gezellig!

Enkele belangrijke voorwaarden

 • De kerstborrel is mogelijk vanaf 100 gasten.

 • ToetToetFood verzorgt het gehele pakket: aankleding, eten en drankjes. Het is niet mogelijk om alleen aankleding of andere onderdelen af te nemen. Als je alleen eten of drinken wilt afnemen, kun je een zelfstandige foodtruck boeken via toettoetfood.nl.

 • Populaire data in 2023 waarbij we minimaal 150 gasten rekenen:
  Donderdag 14 & Vrijdag 15 december 
  Donderdag 21 & Vrijdag 22 december

Het standaardpakket

Hoe ziet zo’n kerstborrel eruit en wat krijg je ervoor terug? Ons standaardpakket omvat:

Eten en Drinken

 • Broodje Rookworst (vegetarische optie beschikbaar)
 • Erwtensoep of Pompoensoep (vegetarische optie beschikbaar)
 • Warme chocolademelk of Glühwein (alcoholvrij)

Aankleding en Materiaal

 • 1x Foodtruck met aankleding
 • 3 x Kerststal of Koek en Zopie kraam met aankleding
 • Sfeerverlichting en olievaten met houten palen
 • Kerstbomen
 • Diverse kerstaankleding
 • Kerstmuziek

Personeel en Transport

 • Personeel in kerstoutfit voor de voorbereiding van gerechten
 • We gaan uit van 3  uur service op locatie en in totaal 5 uur op- en afbouw

Prijs per persoon: vanaf €45,- per persoon

Maak van jullie kerstborrel een memorabele gebeurtenis met WinterFoodFestival! Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en de details te bespreken.

Wil je een spectaculair winterfestival voor jouw bedrijf organiseren? Ontdek hoe wij jouw wensen tot leven kunnen brengen en ontvang een volledige prijsindicatie. Vul eenvoudig je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met het WinterFoodFestival!

Over ToetToetFood

ToetToetFood: dé moderne cateraar voor evenementen. Eten en drank door kleine zelfstandige ondernemers. Van magazijn tot parkeerplaats, wij creëren mini foodfestivals met foodtrucks, stretchtenten en sfeervolle aankleding. Ontdek onze unieke ervaring!

Kerstborrel op kantoor onder een tent
Drankcatering WinterFoodFestival

Foodtruck winterse gerechten

Nieuwjaarsborrel

Wil je een foodtruck huren met winterse gerechten? Doe dan een aanvraag via ToetToetFood

Of wil je een Nieuwjaarsborrel organiseren? Bekijk de mogelijkheden op de website!