Organiseer een winter BBQ

Steeds vaker krijgt ToetToetFood de vraag of men een winter BBQ kan boeken voor een bedrijfsfeest.
Dat kan zeker! Onder het genot van een speciaalbiertje, heerlijke glühwein en een grote BBQ Smoker of winterse foodtruck verwennen we jouw gasten met de lekkerste vlees-, vis- en vega BBQ specialiteiten. Dan wordt het op een koude dag ineens genieten bij een grote vuurkorf!

Wat mag je verwachten als je je winter BBQ bij ons boekt: 

  • Zoals al eerder genoemd: de lekkerste barbecue specialiteiten in allerlei soorten smaken. Goede producten en vers. Geen diepvries saté en hamburgers uit de frituur!
  • Een stoere buitenbar met een assortiment van bier, fris en wijn (en glühwein natuurlijk!). Bij een stoere barbecue hoort een mooie speciaal bier. We hebben goede contacten met lokale brouwers en nemen graag speciaalbier mee. Wil je hier meer over weten, meldt dit dan bij je aanvraag.
  • Aankleding waar jouw gasten het warm van krijgen, want vergeet niet dat een winter BBQ buiten plaatsvindt. Daarbij hoort een grote vuurkorf en een overkapping bij slecht weer. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor voldoende statafels en bierbanken met een stoere look.
  • Uiteraard zorgen we bij regen (indien noodzakelijk) voor een tent, zodat het feest toch een succes is.
  • We werken samen met onafhankelijke barbecue cateraars en we maken een all-in prijs voor het hele pakket. Zoek je enkel een barbecue zonder drankjes en aankleding? Neem dan persoonlijk contact met ons op.

We kunnen dus de hele organisatie op ons nemen. Jullie zorgen voor de gasten, wij voor de rest!

Ben je benieuwd hoe wij jouw barbecue organiseren op je eigen bedrijfsterrein? Neem dan contact met ons op via: info@winterfoodfestival.nl, 010-2614199 of via het aanvraagformulier

Benieuwd naar hoe een winterfoodfestival eruit ziet? Klik dan hier voor een sfeerimpressie.