Oliebollenkraam & Chocolademelk

Huur een Oliebollen Foodtruck voor een Feestelijke Decembermaand bij WinterFoodFestival!

December is dé feestmaand van het jaar en daar hoort natuurlijk feestelijk eten bij, zoals heerlijke oliebollen! Bij WinterFoodFestival bieden we je de mogelijkheid om jouw gasten te verwennen met oliebollen vanuit een fantastische foodtruck. Waarom in de rij staan bij een standaard oliebollenkraam als je kunt genieten van deze lekkernijen geserveerd vanuit een unieke mobiele keuken? Een oliebollen foodtruck voegt niet alleen sfeer toe aan jouw evenement, maar is ook nog eens een echte eyecatcher!

ToetToetFood is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse gerechten en drankjes vanuit mobiele keukens, en uiteraard behoren ook de heerlijke oliebollen tot ons assortiment! Hoewel de oliebollen niet ter plaatse vers worden bereid, zorgen we ervoor dat ze dagvers en smakelijk bij jou op locatie worden geleverd. Het aanbod van oliebollen foodtrucks is nog beperkt in zowel Nederland als België, dus wij brengen graag deze smaakvolle traditie naar jouw evenement!

Prijzen en mogelijkheden

Als je ervoor kiest om een oliebollenkraam te huren, houd dan rekening met een minimale omzetgarantie van €1515,- excl. btw. Deze prijs omvat de huur van de foodtruck, het personeel en de oliebollen en/of drankjes. De transportkosten worden apart berekend.

Hier is een overzicht van de prijsopbouw:

 • 1x Oliebol
 • 1x Warme chocolademelk met slagroom
 • (Minimale afname van 200 stuks)

Daarnaast zijn er enkele vaste kosten:

 • Huur van de foodtruck: €375,- excl. 21% btw.
 • Verrijdbare bar voor binnenlocaties: €200,- excl. 21% btw.
 • Personeelskosten op basis van 2 uur service + 2 uur op- afbouw: €240,- excl. 21% btw
  -> (Extra) wachturen zijn €60,- per uur op basis van 2 pers.
 • Transportkosten: €0,75 excl. 21% btw per gereden kilometer. We rekenen vanaf Berkel en Rodenrijs.

Rekenvoorbeeld op basis van 200 gasten:

 • Oliebol + Warme chocolademelk -> 200 x €5 = €1000,-
 • Huur truck = €375,-
 • Personeelskosten = €240,-
 • Transport: Op nacalculatie
 • Totaal: €1515,- excl. btw ex transport

Let op: We bieden geen losse oliebollen aan.

Extra opties om toe te voegen:

Naast oliebollen is het ook mogelijk om glühwein te serveren voor €3,50 excl. 21% btw per persoon (minimale afname van 75 stuks). Daarnaast kun je als extra lekkernij worstenbroodjes toevoegen, ook vegetarisch of halal verkrijgbaar, voor €2,50 excl. 9% btw per persoon (minimale afname van 75 stuks).

Sluit het jaar op een gezellige en smakelijke manier af! Wil je meer weten over het huren van een oliebollen foodtruck op locatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@winterfoodfestival.nl of bel naar 010-2614199. Je kunt ook ons aanvraagformulier invullen als je al een keuze hebt gemaakt!

Bij WinterFoodFestival staan we klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken met heerlijke oliebollen vanuit een unieke foodtruck. Wacht niet langer en maak jouw reservering vandaag nog!

Oliebollen met poedersuiker om uit te delen