Winterse foodtrucks

Ben je alleen op zoek naar een winterse foodtruck(s) voor je kerstviering? Ook daar kunnen wij je mee helpen! Verras je gasten met een winterse maaltijd of snack! Ben je er nog niet over uit wat je wilt serveren aan je gasten? Wij hebben een paar suggesties van winterse foodtrucks voor jou met gerechten die het altijd goed doen op een kerstborrel! 

  • Flammkuchen is een typisch winters gerecht dat perfect is voor een kerstborrel. Een versgebakken dunne flammkuchen van luchtig deeg, gemaakt en afgemaakt met diverse toppings. Het fijne aan flammkuchen serveren is dat je voor zowel vegetariërs als vleeseters een heerlijke snack te bieden hebt!
  • Een bratwurst is ook een welbekend gerecht die thuishoort in de koude maanden. Deze komen vers van de grill en worden afgemaakt met een saus en eventuele toppings naar keuze. Met een verse bratwurst van de grill creëer je zo een winterse sfeer!
  • Serveer glühwijn op jouw event aan je gasten en je weet zeker dat iedereen er warm bijzit. Dit typische Duitse drankje is onmisbaar in de winter en dus ideaal voor een kerstborrel!
  • Warme chocolademelk is ook een welbekende winterse traktatie om aan je gasten te serveren tijdens de kerstborrel. Heerlijk met een grote toef slagroom erop natuurlijk!
  • Wat dacht je van een verwarmend soepje? Een huisgemaakte erwtensoep, pompoensoep of tomaten soep is altijd lekker om te serveren aan je gasten in de winter. 
  • Verras je gasten met een winter BBQ! Met verse producten van hoge kwaliteit serveren wij jouw gasten de lekkerste vlees,- vis,- en vega gerechten rechtstreeks van de BBQ. Meer over een winter BBQ op eigen locatie vindt je hier
Inspiratie nodig wat voor evenementen je kunt organiseren? Wat dacht je van een kerstborrel, een Oktoberfest of een originele sinterklaasviering?!


geniet van flammkuchen met een winterse foodtruck
Gourmet dog op een broodje
trakteer je collegas op een soep!
een lekker broodje hamburger kan geserveerd worden vanuit een winterse foodtruck

Wil je meer winterse foodtucks zien? Op ToetToetFood vind je ons aanbod van honderden foodtrucks die bij jou op locatie kunnen staan! Want naast deze typische winterse foodtrucks is het natuurlijk ook mogelijk om ander soort trucks neer te zetten op jouw werk locatie! 

Hulp nodig met kiezen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag. Of vul het aanmeldformulier in!