Winterse foodtrucks

Ben je op zoek naar winterse foodtrucks om je kerstviering extra bijzonder te maken? Bij WinterFoodFestival staan we voor je klaar! Verras je gasten met heerlijke winterse maaltijden en snacks die perfect passen bij jouw kerstborrel. We hebben een aantal suggesties van winterse foodtrucks die altijd in de smaak vallen. In december 2023 hanteren we een minimale afname van 150 gasten en of €1500,- ex btw en transportkosten. 

De leukste winter foodtrucks voor je event

  • Flammkuchen foodtruck is een typisch winters gerecht dat ideaal is voor een kerstborrel. Geniet van een dunne, luchtige flammkuchen met diverse toppings, versgebakken en klaar om van te smullen. Het mooie van flammkuchen is dat je zowel vegetarische als vleesopties hebt, dus iedereen kan ervan genieten!

  • Een bratwurst foodtruck is ook een bekend gerecht dat niet mag ontbreken in de koude maanden. Onze verse bratwursten worden rechtstreeks van de grill geserveerd en kunnen worden afgemaakt met een heerlijke saus en toppings naar keuze. Met een sappige braadworst creëer je direct een winterse sfeer!

  • Friet met stoofvlees geserveerd door een mooie doet het ook goed op winter festivals.

  • Foodtruck met balgehakt ideaal om grote groepen te trakteren op wat lekkers. 

  • Glühwein is een absolute must-have op je evenement. Dit traditionele Duitse drankje houdt je gasten warm en zorgt voor een gezellige sfeer. Serveer glühwein aan je gasten en je bent verzekerd van een feestelijke kerstborrel!
  • Warme chocolademelk is een geliefde wintertraktatie die je gasten zeker zal verwarmen. Serveer het met een royale toef slagroom voor die extra verwennerij.

  • Wat dacht je van een verwarmend soepje? Een huisgemaakte erwtensoep, pompoensoep of tomatensoep is altijd een smakelijke keuze voor je gasten tijdens de wintermaanden.

  • Wil je echt indruk maken? Kies dan voor een winterse BBQ! Met onze hoogwaardige verse producten serveren we de lekkerste vlees-, vis- en vegetarische gerechten rechtstreeks van de BBQ. Meer informatie over een winterse BBQ op jouw eigen locatie vind je hier.

Heb je inspiratie nodig voor andere evenementen? Wat dacht je van een kerstborrel, een Oktoberfest of een originele sinterklaasviering?

Wil je meer winterse foodtrucks zien? Op ToetToetFood vind je een uitgebreid aanbod van honderden foodtrucks die op jouw locatie kunnen staan! Naast deze typische winterse foodtrucks zijn er natuurlijk ook andere opties beschikbaar die passen bij jouw werklocatie.
 
Hulp nodig met kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, en wij helpen je graag. Of vul het aanmeldformulier in! 
 
Geniet van Flammkuchen met een winterse foodtruck
Gourmet hotdog op een broodje
Trakteer je collega's op een soep!
Een lekker broodje hamburger kan geserveerd worden vanuit een winterse foodtruck